Over ons

Capture Memories

Wie is Lili's Booth? Lili's Booth?

Welkom bij LiLi’s Booth, waar plezier en herinneringen samenkomen! Bij LiLi’s Booth streven we ernaar om jouw evenement extra speciaal te maken met onze unieke foto-videobooths. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of een ander feestelijk moment, ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen bij het vastleggen van blijvende herinneringen die je koestert. Bij LiLi’s Booth geloven we in de kracht van aanpasbaarheid en een persoonlijke touch. Onze foto-videobooths bieden niet alleen de mogelijkheid om foto’s/video’s te maken, maar ook om een volledige ervaring te beleven. Met de nieuwste technologieën zorgen we ervoor dat elk moment op een unieke en leuke manier wordt vastgelegd, van grappige gezichten tot hartverwarmende poses. Wat LiLi’s Booth extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de achtergrond volledig aan te passen. Of je nu je bedrijfslogo wilt tonen, een thema wilt toevoegen dat past bij het feest, of een afbeelding met een speciale betekenis wilt integreren, wij bieden verschillende opties om de perfecte sfeer te creëren. Wij bij LiLi’s Booth geloven dat het niet alleen gaat om het leveren van een dienst, maar ook om het toevoegen van een vleugje magie aan jouw speciale momenten. Of het nu gaat om het vastleggen van lachende gezichten op een bruiloft, het versterken van je merk op een bedrijfsfeest, of het vieren van belangrijke mijlpalen, wij zijn er om je te helpen bij het creëren van prachtige herinneringen. Kies voor LiLi’s Booth en ontdek hoe onze foto-videobooths een onvergetelijke dimensie aan jouw evenement kunnen toevoegen. Waar plezier begint en foto’s/video’s ontstaan LiLi’s Booth voor staat.

Join us at 20th Hero Nada Expo 2022 2022

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veelgestelde vragen

FAQ's FAQ's

Een 360 PhotoBooth is een unieke draaiende video-ervaring die slow-motion en versnelde video’s opneemt terwijl de camera om je heen draait. Dit maakt het veel dynamischer en spannender dan een standaard fotobooth.
We zijn beschikbaar voor allerlei evenementen, van bruiloften en bedrijfsfeesten tot beurzen en festivals.
Ja! Je krijgt je video’s direct na opname en je kunt ze eenvoudig delen via mobiel of e-mail.
Ja, we hebben een professionele medewerker die de opstelling verzorgt, de uitleg geeft, en ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.
Zeker, we bieden de optie om overlays of logo’s toe te voegen, ideaal voor branding op zakelijke evenementen.
We raden 3×3 meter aan, maar we kunnen ons aanpassen aan kleinere ruimtes.
Onze medewerker zorgt voor een snelle opstelling, meestal binnen 15-30 minuten.
Absoluut, onze PhotoBooth is leuk voor alle leeftijden.
Je kunt ons eenvoudig boeken door een offerte aan te vragen op onze website, ons te appen, te mailen of gewoon even te bellen. We kijken ernaar uit om van je evenement een succes te maken!

Onze veelgestelde vragen (FAQ) bieden jou duidelijke informatie en oplossingen voor onze 360 Photobooth. Als je jouw vraag niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon: +31(0)616540236 of stuur een e-mail naar info@lilisbooth.nl. We staan klaar om je te helpen!